نورنیوز https://nournews.ir/n/247412
کد خبر: 247412
3 مهر 1404

فرانسه پرونده شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس گرفت


دیوان بین‌المللی دادگستری پرونده اعلام کرد که شکایت فرانسه از ایران درباره بازداشت این دو شهروند فرانسوی در ایران را به درخواست شاکی مختومه اعلام کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل : دیوان بین‌المللی دادگستری روز پنجشنبه اعلام کرد که فرانسه شکایت خود علیه ایران را بابت نقض حق ارائه حمایت کنسولی به دو شهروند فرانسوی که بیش از سه سال است در بازداشت به‌سر می‌برند، پس گرفته است.

 فرانسه بارها ایران را متهم کرده بود که «سسیل کولر» و شریکش «ژاک پاریس» را به‌طور «خودسرانه» در زندان نگه داشته و مانع دسترسی آنان به حمایت کنسولی شده است.

ایران این اتهامات را رد کرده و این دو را به جاسوسی برای موساد متهم کرده است.

اعلامیه دیوان هیچ توضیحی درباره علت پس گرفتن پرونده ارائه نکرد و وزارت خارجه فرانسه نیز هنوز واکنشی نشان نداده است.

این شکایت در لاهه عمدتاً به‌عنوان ابزاری برای فشار بر ایران در موضوع بازداشت شهروندان فرانسوی تلقی می‌شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: وزارت خارجه فرانسه / دیوان بین‌المللی دادگستری / بازداشت دو شهروند فرانسوی / شکایت فرانسه علی ایران