نورنیوز https://nournews.ir/n/239016
کد خبر: 239016
19 مرداد 1404

نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو


طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ساکنان ایروان در گفتگو با این رسانه دولتی، نسبت به توافق واشنگتن بی‌اعتماد بوده و تعدادی از آنها عملکرد نخست‌وزیر را زیر سوال برده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری فرانسه امروز گزارش داد که مردم ایروان در گفتگو با این رسانه دولتی، علاقه چندانی به توافق سه‌جانبه‌ای که در واشنگتن به امضا رسید، نشان نداده‌اند و برخی نیز با انتقاد از عملکرد نخست‌وزیرشان نسبت به پیامدهای این بیانیه دیدگاهی بدبینانه دارند.
 عصر جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ (به وقت محلی)، نخست‌وزیر ارمنستان و رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در کاخ سفید و با حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، توافق صلحی را به امضا رساندند.
 ترامپ پس از این مراسم اعلام کرد که این توافق که «مسیر ترامپ برای صلح و رفاه بین‌المللی» نام گرفته، منطقه‌ای ترانزیتی ویژه ایجاد می‌کند که به جمهوری آذربایجان امکان دسترسی کامل به بخش نخجوان از خاک خود را می‌دهد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / نخجوان / ارمنستان و جمهوری آذربایجان