نورنیوز https://nournews.ir/n/209775
کد خبر: 209775
3 بهمن 1403

اظهارات جدید وزیر خارجه اردن درباره کرانه باختری و سوریه


وزیر خارجه اردن با اشاره به یورش ارتش رژیم صهیونیستی به جنین در کرانه باختری گفت: آنچه رخ می دهد ثبات منطقه را متزلزل می کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن گفت: کرانه باختری در مرزهای ماست و اوضاع خطرناک است.

وی با اشاره به یورش ارتش رژیم صهیونیستی به جنین در کرانه باختری افزود: آنچه رخ می دهد ثبات منطقه را متزلزل می کند.

الصفدی تاکید کرد: ما در راستای ممانعت از انفجار اوضاع در کرانه باختری حرکت می کنیم.

وزیر خارجه اردن بیان کرد: اولویت با پایداری آتش بس و تضمین عدم ازسرگیری جنگ و ورود کمکها به غزه است. قبل از بازسازی باید کمک های بشردوستانه به سمت غزه سرازیر شود.

درباره سوریه هم گفت: احمد الشرع حاکم جدید سوریه به دنبال سوریه بدون وابستگی است اما سئوال این است که چگونه؟ ما باید در راستای تشویق آوارگان برای بازگشت به کشورشان حرکت کنیم.

وزیر خارجه اردن اعلام کرد: ما میزبان یک میلیون و سیصد هزار آواره سوری هستیم. عجله ای برای بازگردانیدن آنها نداریم آنها باید داوطلبانه برگردند.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: سوریه / رژیم صهیونیستی / کرانه باختری / اردن