نورنیوز https://nournews.ir/n/179051
کد خبر: 179051
1 تیر 1403

واکنش اتحادیه اروپا به پایان برجام


یک مقام اتحادیه اروپا با بیان اینکه هیچ جایگزینی برای برجام نمی‌بینیم، گفت: این در حالی است که هنوز زود است که بخواهیم درباره پایان این توافق سخن بگوییم.

نورنیوز-گروه سیاسی: منبعی که از آن به عنوان «یک منبع عالی‌رتبه در اتحادیه اروپا» نام برده شده است، امروز (جمعه) گفت: ایران و ایالات متحده الزامات تعیین شده در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را برآورده نمی‌کنند، اما هنوز زود است که بخواهیم درباره پایان این توافق سخن بگوییم.

 این مقام اتحادیه اروپا که نامی از وی برده نشده است، گفت: اتحادیه اروپا هیچ جایگزینی برای برجام نمی‌بیند.

برنامه راهبردی جامع اقدام مشترک یا به اختصار برجام توافقی بود که در پی مذاکرات هسته‌ای میان ایران و پنج کشور شورای امنیت بعلاوه آلمان در سال ۲۰۱۵ در وین اتریش به امضا رسید با این حال دونالد ترامپ، پس از رسیدن به ریاست جمهوری آمریکا رسما از این توافق خارج شد و تعهدات خود را نقض کرد.  


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / برجام / اتحادیه اروپا