نورنیوز https://nournews.ir/n/171891
کد خبر: 171891
12 اردیبهشت 1403
سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا در کمتر از ۱۵ روز


شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا اعلام کرد بیش از یک هزار و 500 نفر در کمتر از 15 روز از آغاز اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین بازداشت شده اند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در حالی که اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه ها در سراسر آمریکا ادامه دارد، تعداد زیادی از آنها بازداشت شده اند.

بر اساس بررسی های سی ان ان از دانشگاه و بیانیه های پلیس، بیش از ۴۰۰ معترض روز سه شنبه دستگیر شدند. از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و دانشکده سیتی کالج نیویورک دستگیر شدند.

سی ان ان همچنین برآورد کرد که به طور گسترده‌تر، بیش از ۱۵۰۰ نفر از ۱۸ آوریل در محوطه‌های دانشکده ها و دانشگاه های آمریکا بازداشت شده‌اند.

 رئیس گشت پلیس نیویورک در پی یورش شب گذشته به دانشجویان در دانشگاه های نیویورک به ویژه دانشگاه کلمبیا و برخورد خشونت آمیز با دانشجویان حامی فلسطین و مخالف اسرائیل اعلام کرد: حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک دستگیر شده اند.


منبع: سی ان ان
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: امریکا / نیویورک / حمایت از فلسطین / اعتراضات آمریکا / دانشگاه کلمبیا / حامیان فلسطین / اعتراضات دانشجویی / دانشگاه‌های آمریکا / دانشجویان آمریکا / ستی کالج نیویورک