نورنیوز https://nournews.ir/n/161585
کد خبر: 161585
27 دی 1402

چرا ۵۰ درصد از کارخانه های تولید تن ماهی تعطیل شدند؟


مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران: از سال گذشته قیمت ماهی تن صید داخل در کشور افزایش بی‌رویه پیدا کرد تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تن صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمام‌شده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است.

نورنیوز- گروه اقتصاد: مسعود بختیاری، رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: از سال گذشته قیمت ماهی تن صید داخل در کشور افزایش بی‌رویه پیدا کرد تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تن صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمام‌شده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است. 

وی افزود: همچنین وزن صادرات کنسرو ماهی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۹ درصد کاهش داشته و ارزش آن در این مدت ۵۵ درصد افت کرده است.

به گفته وی، در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تن بالا نیست.

بختیاری خاطر نشان ساخت: رکود بازار و توقف تولید در حالی در بازار کنسرو ماهی کشور اتفاق افتاده که بیش از ۱۱۰ واحد تولید کنسرو ماهی از وزارت صمت یا وزارت جهاد کشاورزی مجوز گرفته‌اند و از این تعداد حدود ۵۰ واحد به طور دائم و یا فصلی به تولید مشغول بودند.


منبع: ایلنا
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: تعطیلی / کشور / صنایع / کارخانه / بختیاری / تن ماهی / کنسرو