بر اساس یک مطالعه جدید در مجله نیچر، آنچه می‌خوریم بر سلامت روده تأثیر می‌گذارد، اما میزان مصرف آن نیز ممکن است یک عامل باشد.

نورنیوز-گروه جامعه: محققان 80 زن مسن را که وزنشان از کمی اضافه وزن تا چاقی شدید متغیر بود، مورد بررسی قرار دادند و آنها را به مدت 16 هفته به دو گروه تقسیم کردند. نیمی از شرکت کنندگان برنامه جایگزین وعده غذایی تحت نظر پزشک را با شیک دنبال کردند که در مجموع حدود 800 کالری در روز بود. نیمی دیگر یک گروه کنترل بودند که عادات و وزن معمول خود را برای آن ماه‌ها حفظ کردند. تجزیه و تحلیل باکتری‌های روده برای همه شرکت کنندگان قبل و بعد از دوره مطالعه انجام شد.

پس از چهار ماه، تعداد و نوع میکروارگانیسم‌های گروه کنترل همان چیزی بود که در ابتدا وجود داشت. اما تغییرات قابل توجه و مشکل ساز برای گروه رژیم غذایی کم کالری وجود داشت.

برای شرکت کنندگان در گروه کم کالری، باکتری‌ها برای جذب مولکول‌های قند بیشتر به عنوان راهی برای زنده ماندن سازگار شده و عدم تعادل ایجاد می‌کنند که باعث افزایش سویه‌های مضر باکتری می‌شود. افزایش قابل توجهی در نوعی به نام Clostridioides difficile، که به C. C. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری خاطرنشان کردند که این باکتری حتی در صورت درمان منظم می‌تواند مزمن شود.

این تأثیر از خوردن کالری کم تعجب آور نیست. به گفته متخصص تغذیه مقدار غذایی که مصرف می‌کنیم بخشی از چیزی است که باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کند.

نوع و میزان غذاهایی که مصرف می‌کنیم همچنین باکتری‌های روده ما را تغذیه می‌کند، به همین دلیل رژیم غذایی ما نقش مهمی در ترکیب و سلامت میکروبیوم روده ما ایفا می‌کند.

اگرچه افزایش وزن بخشی از این مطالعه نبود، تحقیقات قبلی نشان داد که می‌تواند یک مشکل بزرگ نیز باشد. هنگامی که سریع وزن خود را کاهش می‌دهید - که ممکن است در صورت کاهش کالری اتفاق بیفتد - و سپس پس از بازگشت به مقدار کالری پایدار، این وزن را دوباره افزایش دهید، این افزایش وزن‌ها به یک شکل ترکیب نمی‌شوند. چیزی که از دست می‌دهید درجه‌ای از چربی و توده عضلانی است، اما آنچه را که دوباره بر می‌گردانید عمدتاً چربی است.

نورنیوز

ارسال نظر

آخرین اخبار

پربازدید ها